СПОРТ

ОНИ НИСУ НОРМАЛНИ: Хрвати нам открили да у полуфиналу нисмо играли против Аустралије

У жељи да оправдају пораз своје репрезентације од Србије, хрватски медији истичу да је њихова репрезентација пружила снажан отпор нашим најбољим кошаркашима, а да су Аустралијанци били тотално немоћни. Извукли су генијалан закључак да је Србија играла полуфинале уствари против Хрватске, а не против Аустралије!

„Спортске новости“ су направиле своју рачуницу, Србија није играла полуфинале против Аустралије већ Хрватске. И сада идемо у финале са Американцима.

„Индекс“ пише да је Аустралија имала слаб дан, а Србија одиграла сјајну одбрану и подсећа да смо се вратили на ОИ први пут после 12 година, а да смо медаљу освојили у Атланти, „када су уз српске играче играли црногорски“.

Остали медији углавном доносе резултат са меча, уз констатацију да је победа Србије заслужена и да ће наши кошаркаши затворити ОИ у недељном финалу.

Неки портали оцењују да је све било другачије као у групи, да је Аустралија ушла као фаворит, али да је Србија одбраном лагано добила меч и „посрамила“ ривала.

У сваком случају, Хрватска се боље борила од „Кенгура“ против моћне Србије, али је ето имала несрећу да се тај меч игра пре борбе за медаље, па ће морати да се задовоље само похвалама за добар наступ на турниру…

Извор: Медији

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker