ВЕСТИ

Раскинули уговор о приватизацији хотела, а продавали инвентар

Током прошле недеље грађани Аранђеловца су сазнали из медија да је на захтев Привредног друштва „Амасис”, власника Мирољуба Алексића, Влада Србије је 27. јула ове године дала сагласност о споразумном раскиду уговора о купопродаји дела непокретности имовине АД „Буковичка бања”, која садржи некадашње хотеле „Старо здање” и „Шумадију”, „Аркаде”, отворени базен и две помоћне зграде у близини базена. Те објекте је власник хотела „Извор” купио пре четири године за 738.000 евра с намером да целокупан комплекс реконструише и отвори за госте, будући да „Старо здање” не ради од 2005, „Шумадија” од 2010, некадашњи ресторан „Аркаде” од 2011, отворени базен од 1998, а да две помоћне зграде нису у функцији око три деценије.

Међутим, јавност је остала ускраћена за одговор од стране господина Алексића колику је остварио добит од распродаје инвентара хотела Старо Здање и Шумадија.

Грађанима Аранђеловца познато је да је по приватизацији продаван инвентар који се затекао у хотелу, јер је обећавано да убрзо креће њихова реконструкција.

Међутим, из разлога који су познати само Мирољубу Алексићу дошло је до раскида уговора,  али и не до сазнања колико је новца остварено од продаје инвентара хотела.

Извор: Аранђеловац ИНФО

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker