ЗАБАВА

(ФОТО) Конобарица из Сеничана отворила душу – Имала сам секс са ванземаљцем

Прочитај ми чланак

После јучерашње вести о појави НЛО испред кафане код “Ганета“ у Аранђеловцу, позвала нас је и конобарица Боса и открила своју потресну причу.

ИМАЛА  САМ СЕКС СА ВАНЗЕМАЉЦЕМ

Редакција портала Аранђеловац ИНФО седи на лицу места где се одгирао овај догађај који је обишао свет, и лепа конобарица Боса открива нам како је спавала са ванземаљцем.

Први пут се то догодило пре пар месеци, када су сви гости напустили кафану, таман сам орибала и кренула да закључавам, видела сам јако светло напољу, истрчала сам да видим шта се дешава, и одједном се појавило неко чудно биће.

Погледао ме је чудним  очима, и осетила сам као да ми продире мислима у ум, рекао ми је да се скинем и да жели да спава самном.

Долазио је читаве зиме, и ја сам извршавала све што ми каже без поговора. Једне вечери оставила сам и моју пријатељицу Верку, која је кришом направила ову фотографију.

Зашто је одабрао баш мене не знам. Највероватније је зато оног јутра и дошао НЛО испред кафане. Мислим да се заљубио у мене говори конобарица Боса за наш портал.

Сада се једино плашим због мог супруга Рајка који га чека са ловачком пушком. Бојим се да га не убије, јада се Боса.

У позадини читаве приче о НЛО у насељу Сеничани је љубав. Како ће се прича завшити, и да ли ћемо можда добити и новог суграђанина са неке друге планете, остаје да се види.

Извор: Аранђеловац ИНФО

Back to top button