ВЕСТИКУЛТУРА

ПРОМОЦИЈА ЗБИРКЕ ПЕСАМА „The Life“ ГОРДАНЕ ТАНАСКОВИЋ

Прочитај ми чланак

Наша суграђанка, Гордана Танасковић у сарадњи са Центром за културу и образовање Општине Аранђеловац, организује промоцију своје прве збирке песама под називом „The Life“, у недељу, 17. априла 2016. године у Дому омладине са почетком у 18 часова.
Уз пратњу на гитари у извођењу Виктора Хочевара, о песникињи говори Хаџи Љиљана Плавшић, уредник књиге. Стихове говоре Владо Поповић и Ненад Р. Поповић, а програм води Биљана Ђорђевић.
Догађај је подржала Скупштина Општине Аранђеловац, Центар за културу и образовање Општине Аранђеловац, Народна библиотека „Свети Сава“ и Клуб књижевника „Енигма“ из Аранђеловца.
Прва збирка Гордане Танасковић изашла је под покровитељством Општине Аранђеловац и у суиздаваштву Удружења слободних уметника Аустралије. Према речима рецензента Верице Рудинац, све особине снажне жене налазе се у овој збирци песама. Прва песничка збирка је богата што доказује да је аутор плодан стваралац.
Гордана Танасковић, рођена је 20. новембра 1970. године у Аранђеловцу. Мајка је двоје деце и супруга. Туге и радости подноси исто.

Извор: Аранђеловац ИНФО

Back to top button