ВЕСТИСПОРТ

АРАНЂЕЛОВАЧКИ СТРЕЛЦИ НА ШКОЛСКОЈ ОЛИМПИЈАДИ У ВРАЊУ

Прочитај ми чланак

У понедељак, 04.04.2016. године, екипе основаца и средњошколаца Аранђеловца учествовале су на Окружном првенству у стрељаштву, које је организовао Стрељачки клуб „Чика Мата“ у Крагујевцу.

Аранђеловачке основне школе представљала је екипа ОШ „Свети Сава“ коју су сачињавале ученице 8. Разреда: Невена Гавриловић , Невена Јанковић и Милица Чорлија које су заузеле 2. место са 456 кругова , иза првопласиране екипе ученица ОШ „Светозар Марковић“ из Крагујевца (477 кругова). У појединачном пласману у овој конкуренцији 1. место је заузела Вукојевић Теодора из ОШ „Светозар Марковић“ из Крагујевца, док су 2. и 3. место заузеле ученице из Аранђеловца: Невена Гавриловић и Невена Јанковић.

670

Погодак у мету за одлазак на школску олимпијаду Младена Ристић

У конкуренцији средњих школа остварили,потпуну доминацију и ове године остварили су ученици и ученице из Аранђеловца. Код средњошколки 1. место је освојила Економско-угоститељска школа „Слободан Минић“ у саставу: Невена Зечевић , Тијана Усановићи и Младена Ристић Ристић са освојених 765 кругова , испред Друге крагујевачке гимназије која је наступила у саставу: Невена Армуш , Милица Чукаловић и Андријана Јовановић са освојеним 731 кругом.

670 (1)

Прве у округу,ученице Економско-угоститељске школе Слободан Минић

Појединачно код ученица прво место освојила је аранђеловчанка Младена Ристић са 264 круга , друга , са амо два круга мање била је њена школска и клупска другарица Невена Зечевић (262 круга) , док је трећепласирана , у појединачној конкуренцији такмичење завршила ученица Друге крагујевчке гимназије Невена Армуш са 255 кругова.

Код дечака , у конкуренцији средњошколаца 1. место је одбранила екипа Техничке Школе „Милета Николић“ из Аранђеловца ,која је наступала у саставу: Немања Грујић , Александар Матић и Бојан Стевановић са “упуцаних” 765 кругова. Другопласирана екипа је , екипа Друге крагујевачке гимназије коју су чинили: Лазар Вукојевић, Душан Димитријевић и Марко Радосављевић са 665 кругова.

670 (2)

Најбољи стрелац на окружном такмичењу средњошколаца Александар Матић у друштву сестре Иване

У појединачној конкуренцији , првак округа за ову годину а уједно и најбољи стрелац на такмичењу је аранђеловчанин Александар Матић са 265 кругова. Другопласирани је Лазар Вукојевић са 260 кругова, до је трећи ученик првог разреда Техничке Школе „Милета Николић“ , Бојан Стевановић са 257 кругова.

Екипе школа из Аранђеловца водили су њихови наставници физичког васпитања: Милорад Миљковић , Саша Вучићевић , Предраг Рајковић и Данило Лекић.

Ученице Економско Угоститељске Школе „Слободан Минић“ и ученици Техничке Школе „Милета Николић“ представљаће ће Аранђеловац и Шумадију на школској олимпијади која ће се половином маја месеца ове године одржати у Врању.

670 (3)

У ишчекивању наступа,уенице ЕУШ Слободан Минић

Текст и фотографије: професор Данило Лекић

Back to top button