ЗАБАВА

Новак Ђоковић прославио Мајами у Аранђеловцу

Прочитај ми чланак

Као и сваку титулу до сада, Новак Ђоковић је и ову освојену у Мајамију прославио у Аранђеловцу, односно  у печењари Орахов хлад.

Новак већ пар година у назад прославља титуле у Ораховом хладу, и како сам каже “то му доноси срећу“.

У Ораховом хладу се први пут обрео сасвим случајно. Док је пролазио кроз Аранђеловац после једног лоше одиграног турнира,  привукао га је мирис младог печења.

Одмах је застао, и наручио два килограма младе прасетине. Од тог момента како и сам Новак каже његова игра је знатно унапређена.

У јавности се често чују приче да сам у оваквој форми због безглутеинске исхране, али то је само варка за моје противнике који хоће да сазнају тајну мојег успеха, рекао је Ноле за наш портал.

Млада прасетина, даје снагу и зато имам толико енергије за сваки турнир, тако да чим се заврше тешки мечеви као ови у Мајамију, одмах долазим да повратим снагу.

Новак нам је открио да увек својој лепшој половини Јелени понесе килограм ребараца и месо од бута, пошто и она обожава младу прасетину.

Нашем асу желимо још много победа, и да их увек прославља у нашем граду и да младом прасетином поврати изгубљену енергију.

Извор: Аранђеловац ИНФО

(Ова вест наравно није истинита, и служи за разбијање наше суморне свакодневнице)

Back to top button