ВЕСТИКУЛТУРА

Изложба рукотворина

Прочитај ми чланак

Sar Pallet позвива све СУГРАЂАНЕ И ГОСТЕ :
2-гог АПРИЛА-СУБОТА,НА ИЗЛОЖБУ РУКОТВОРИНА. УСТУПАМО ДВОРИШТЕ ГРАДИНАР-а свим АРАНЂЕЛОВАЧКИМ РУКОТВОРИМА и УМОТВОРИМА са циљем да одржимо ПРВИ САБОР АРАНЂЕЛОВАЧКИХ РУКОТВОРИНА и да се тога дана окупимо у дворишту ГРАДИНАР ДОО,како би направили први САР.

Позовите све своје пријатеље и познанике да дођу,на вашу изложбу рукотворина.Sar Pallet у сарадњи са Градинар доо-Аранђеловац је обезбедио бесплатни простор за вас.ПОЗВАНИ СТЕ СВИ ВИ: РУКОТВОРИ,ПИСЦИ,СЛИКАРИ,УМОТВОРИ.Циљ је да се ова манифестација одржава сваке ПРВЕ СУБОТЕ У МЕСЕЦУ на истом месту и постане ваша продајна- изложба,зато се у инбоксу пријавите како би утврдили тачан број излагача.

Круна ове активности ће бити ПОСЕЛО под БУКУЉОМ,за Аранђеловдан 26.07.2016-те,с тим да активности настављамо и после тога са жељом да САР постане традиција.Посебно позивамо све суграђане да нас у суботу 02.04.2016-те посете у ГРАДИНАР-у(најстарији салон керамике у Аранђеловцу).Sar Pallet ће изложити свој ПАЛЕТНИ БАШТЕНСКИ НАМЕШТАЈ.Добродошли,у Градинар,Краља Петра Првог ББ-Аранђеловац ( поред продавнице компјутера и беле технике win-win) Контакт телефони 034 702 008 и 064 644 97 72

Извор: Аранђеловац ИНФО

Back to top button