Овако Милосав Милојевић рекетира привреднике!

Једна од најмрачнијих појава на политичкој сцени Аранђеловца у својем коцкарском мозгу развио је причу за локалне привреднике о “кочничарима” у развоју града, од којих ће их он заштитити.

Микица коцкар, човек који је пре чланства у СНС-у био једино познат као варалица на коцки, због чега се чак  један наш суграђанин којег је изварао  и убио, свакодневно користи своју позицију како би рекетирао локалне привреднике.

Милосав Милојевић пласирао је низ лажи локалним привредницима да градска опозиција хоће да их рекетира, и да се кочи сваки пројекат у граду јер забога опозицији није плаћен рекет. Милосав Милојевић уз ову причу се поставља као заштитник локалних привредника и све то масно наплаћује, јер ето, уколико он не буде ту као њихов заштитник, опозиција ће их уништити, изрекетирати и уништити сваки пројекат који је добар за град.

Суштина је следећа.

Милосав Милојевић је класичан рекеташ и криминалац који се служи лажима и манипулацијама, а локалне привреднике нико од опозиције нико никад није позвао на телефон, а камоли рекетирао, јер би то наравно било пријављени полицији.

Једини од привредника који су на мети критика у нашем  граду  су људи из компаније Бекамент, који су одговорни за еколошку катастрофу на планини Венчац, као и за куповину гласова на изборима за Српску напредну странку.

Милосав Милојевић је у криминаллни кош увукао и власника компаније Стублина, којем је грађевинска инспекција пре пар недеља забранила грађевинске радове, на које је опозиција упозоравала да су незаконити.

На трећем месту је Божидар Петковић који је против закона исушио малу водојажу у Аранђеловцу и због чега ће пре или касније одговарати през законом Републике Србије.

Поменуте привреднике нико никад није рекетирао, позивао, узимао им новац осим Милосава Милојевића и СНС картела.

Милојевић, покушава да обмане градске  привреднике и да  ова три издвојена случаја представи како опозиција хоће новац од привредника и да их он штити од зле опозиције.

Истина је следећа.

Поменуте три компаније су због својих веза са СНС и Милосавом Милојевићем дубоко загазиле у криминалне активности  и под плаштом приче “ми смо на  власти, можете да радите шта год хоћете”, су дубоко криминализоване.

И оно што је суштински битно, те фирме ће по паду напредне странке одговарати за криминалне активности по законима наше земље и нико неће бити поштеђен.

Порука локалним привредницима је следећа:

Не дајте да вас лаже и рекетира један пропали коцкар из Буренцета. Он једини узима новац привредника и мисли да ће његови блефови трајати вечно.

Окружен нарко дилерима, криминалцима и олошем свих врста и фела умислио је да је шериф Аранђеловца, а у ствари је само бедни патуљак из задимљене собе, који баца карте и нада се да ће му проћи неки нови блеф.

Крај партије се  ближи.

 

Босин Мали

 

loading...