Паклени план наше вољене адвокатице и њеног љубавника!

Интриге какве се последњих недеља дешавају у Аранђеловцу, виђане су само у холивудским трилерима. Љубавне преваре, градња без дозволе, криминал, подметања…

Прича креће када су ђавоља адвокатица и њен љубавник, локални бизнисмен Радован одлучили да откупе градске хотеле Старо Здање и Шумадију и Ловачки дом на Букуљи. Старо здање су одмах у договору са адвокатицом и локалном влашћу препродали Општини Аранђеловац, а затим је започела “реконструкција” објеката на Букуљи и Хотела Шумадија.

Међутим проблем је настао када је адвокатица тврдила да имају све дозволе и да ће их у ходу направити, они кренули са радовима, Председник Општине их пустио да дивље граде, а онда се сазнало да за потребне радове не постоје никакве дозволе и радови на њима су заустављени од стране инспекције.

Ту овој причи није био крај. По наговору ђавољег адвоката, локални бизнисмен Радован, фирму која је откупила објекте и која је требала да се бави њиховом реконструкцијом, региструјр на своју супругу.

Ђавољи адвокат је смислио паклени план како да се отараси жене бизнисмена и отера је на дугогодишњу робију, јер је за градњу без дозволе запрећена казна од 8 год., док би она постала неформална жена из сенке, која би руководила његовом другом фирмом.

Дакле, због нелегалне градње, неће одговарати локални бизнисмен Радован, већ његова супруга, која је постављена на место законског заступника фирме по савету ђавољег адвоката.

Жена напушта кућу и одлази да живи са ћерком у стан у Младеновац и као што рекосмо на почету текста, све је као у филму.

Од богаташа, љубавника и љубавнице, и на крају завере преко које љубавници треба да се отарасе званичне супруге и отерају је на робију.

Живот је ипак филм у нашем граду.

 

qrosawa bokey

loading...