Мирољуб Алексић тужио Бојана Радовића и Анђелу Станишић

У петак, 21. августа, Основном суду у Аранђеловцу предате су две тужбе Мирољуба Алексића за нематеријалну штету против председника општине Аранђеловац Бојана Радовића и адвокатице Анђеле Станишић.

Неистине, увреде и клевете које је на рачун „претходног инвеститора“ у хотеле у парку Буковичке бање (сви знају да је то био Мирољуб Алексић, власник хотела „Извор“ и једног од најуспешнијих привредно-пословних система у Србији – А ГРУПЕ) саопштио Бојан Радовић на јавној презентацији Нацрта плана детаљне регулације Споменика природе „Парк Буковичке бање“, 12. августа у Дворани „Парк“, биле су повод за следећу тужбу:

 

Тужба против Бојана Радовића, председника општине Аранђеловац, од 21. августа 2020. године

Бројне неистине, увреде и клевете, такође на рачун „претходног инвеститора“ у објекте у парку Буковичке бање, саопштила је и адвокатица Анђела Станишић у фејсбук-преписци, која се налази у прилогу ове тужбе, заједно са доказима тужиоца, који оповргавају све неистине:

После тужбе Драгана Тодоровића против Бојана Радовића, такође за нематеријалну штету, од 24. јула 2018. године (судски спор у току), нове тужбе Мирољуба Алексића најављују нове вишегодишње процесе о чијем току ћемо Вас, поштовани читаоци, редовно обавештавати.

Стварност

loading...