ПОПУШИЛА КРИВИЧНУ – Анђела Станишић добила пријаву због нелегалних радова у парку и на Букуљи

Основном јавном тужилаштву у Аранђеловцу Драган Тодоровић данас предао допуну кривичне пријаве, због бесправне градње у парку Буковичке бање и на Букуљи, и против адвокатице Анђеле Станишић.

На нашем порталу „еСтварност“ објавили смо 24. јула, у категорији ТУРИЗАМ, текст с насловом: „Кривична пријава због радова на „Шумадији“, отвореном базену и „Ловачком дому“ на Букуљи“. Кривична пријава поднета је против Бојана Радовића, председника општине Аранђеловац, Верице Милојевић, законског заступника „Буковичке бање Стублина“ ДОО Аранђеловац, Слободана Ж. Ђаковића, одговорног извођача радова на „Шумадији“ и Марка Грковића, директора Завода за заштиту споменика културе у Крагујевцу.

Данас је допуна кривичне пријаве поднета и против адвокатице Анђеле Станишић, која у јавним наступима подржава извођење грађевинских радова без грађевинске дозволе.

 

Иначе, кривична пријава од 24. јула је прослеђена недељу дана касније Вишем јавном тужилаштву у Краљеву – Посебном одељењу за борбу против корупције, тако да ће наведеној кривичној пријави бити придружена и ова допуна кривичне пријаве.

Порушена трамбулина и половина отвореног базена у парку Буковичке бање (снимљено 18. јула)

Драган Тодоровић је поднео пријаву и републичкој грађевинско-урбанистичкој инспекцији, па се очекује расплет у вези нелегалне градње, како у парку Буковичке бање, тако и на врху планине Букуља. Интересовање јавности је све веће, поготово после недавно објављених текстова у „Вечерњим новостима“ и јуче у НИН-у. Када се свему придодају и дешавања у вези ПДР парка Буковичке бање, више је него извесна врућа „политикантско-градитељска“ јесен у Буковичкој бањи и Аранђеловцу.

Стварност

loading...