Инспекција Министарства грађевине ушла у општину! Чешљају се папири око незаконите градње!

Да се ради о грубом кршењу и отимању парка Буковичке Бање на површини од 1.30 хектара од стране  “доброг домаћина из Стојника” Радована Милојевића,  најбоље говори то што су се данас радници предузећа чувеног “Чавке” разбежали са градилишта хотела Шумадија, када су сазнали да је дошла инспекција Министарства грађевине која детаљно “чешља” све незаконите радње које је опшетинско руководство са председником Бојаном Радовићем одобравало.

За овако незакониту изградњу без ПДР-а (плана детаљне регулације) запрећена је казна од три додине затвора.

Инспекција ће у Аранђеловцу боравити неколико дана и детаљно ће прегледати све локације на којима се без плана детаљне регулације гради.

Док инспекција прегледа незаконите радње Радована Милојевића чији је правни заступник Анђела Станишић, од дотичног адвоката чекамо да нам се обрати и да коначно проговори и крађама и злоупотребама бившег инвеститора Мирољуб Алексића. Док чекамо тај дан који никако не долази, на површину избија чињеница да се иза свега крију њени правни захтеви који немају ни једно правно утемељење, па нам се чини да је и она завршила дописни Правни факултет у Младеновцу у близини Селтерс бање.

Радован Затворски

loading...