Радован Милојевић извршио низ кривичних дела градње без дозволе!

Радован Милојевић, власник фирме Стублина из Стојника извршио је низ кривичних дела градње без дозволе, а све под благословом општинских функционера из Аранђеловца.

Радови који се изводе на објекту на “ловачком дому” на Букуљи су пример кршења закона и градње без дозволе.

У питању је слична ситуација као градња на Панчићевом врху на Копаонику, након чега се огласила министарка Зорана Михајловић и најавила да  ће објекат бити срушен.

Просто звучи невероватно да општина власт у Аранђеловцу ради све у супротности са ставовима Владе Србије и изазива грађевински хаос и практично позива на градњу без дозволе.

Правни заступник Анђела Станишић који је у сукобу интереса јер заступа фирму Стублина, Општину Аранђеловц и РХ Завод је  дао изјаву да они немају потребне дозволе за вршење радова, као и да још нису рашчишћени имовинско правни односи, а све у циљу цепања градског парка и диловања објектима у њему.

Грађани Аранђеловца су сакупили и петицију од 4000 потписа против цепања градског парка, међутим председник општине се прави нем на исту, а и група грађана која је сакупљала петицију за сада ћути и не реагује што изазива у најмању руку чуђење.

Оно што је евидентно у читавом случају,  неко ће морати да одговара за бројне криминалне активности у Аранђеловцу.

Или правни заступник који је лоше саветовао власника Стублине, или сам Радован Милојевић.

Како год, закон је прекршен и одговорни ће одговарати.

Ар Инфо

loading...