GRADSKA KORONA – Bojan Radovic izmanipulisao medicinske sestre i tehnicare!

Nelegitimni predsednik opstine Bojan Radovic  je na sebi svojstven način slagao medicinske sestre i tehničare iz Arandjelovca koji su radili u Covid Centru u Kragujevcu i nije  im isplatio obecanu stimulaciju.

Ozbiljnog lica i glumatajuci kako samo on ume,  obećao je gradskim medicinskim sestrama i tehnicarima da će im pomoći da dobiju dodatak za svoj rad, odnosno  stimulaciju kako je to nazvao.

Ali kako to obicno biva kod Bojana Radovica, oni su mu bili samo potrebni dok je trajalo vanredno stanje i kako bi sakupljao poene kod svojih sefova.

Kada se vanredno stanje zavrsilo brzo je zaboravio na svoje obecanje i naravno po ko zna koji put je slagao.  U dogovoru sa delom rukovodstva bolnice stimulaciju su dobili samo doktori koji su radili u Covid Centru u Kragujevcu, ali ne i medicinske sestre i tehnicari.

Bojan Radovic odlucio je da ustedi novac na ljudima koji su  radili u neljudskim i nehumanim uslovima i koji su rizikovali svoje zivote za sve nas.

Ono sto je bitno, drugi gradovi iz kojih su dolazili medicinske sestre i tehnicari su svi  dobili obećanu stimulaciju, ali ne i arandjelovacki  za koje je garantovao Bojan Radovic.

Uprava nase bolnice po njegpvom naredjenju takodje nista nije preduzela.

Kome su jos bitni ljudi koji su rizikovali svoje zivote…

Bojanu Radovicu sigurno nisu. Dok su se oni borili za zivote gradjana, nas nelegitimni predsednik opstine se zatvorio u kucu kao strina i dve nedelje nije dolazio na posao.

Nasi zdravstevni radnici nisu ostavili narod na cedilu, kao što je ucinio Bojan Radovic koji se od dolaska na vlast ugojio preko cetrdeset kilogama.

Oni nisu napunili svoje frižidere i sedeli u svoja četiri zida i nisu stavili svoj sebični interes na prvo mesto.

I oni imaju roditelje, supružnike, decu, braću, sestre, ujake, tetke…

Vrlo brzo proci ce i ovo napredno ludilo, a  naši HEROJI dobiće svoje zasluzene nagrade koje im je obecao nas prestraseni predsednik opstine.

Sve ce doci na svoje mesto, a Bojan Radovic nece od sramote smeti da izadje iz ulicu.

Naravno po izlasku iz zatvora zbog svog kriminala koji je pocinio.

Ar Info

 

loading...