МИЛОШ СРЕЋКОВИЋ КООРДИНАТОР – Неодољив, неумољив…

То сам ви ја. Милош Срећковић, звани од милоште Срећко, мада да ви признам то сам ја сам себе прозво, јер ме у моје село зову коњ. То је зато што млого личим на стрица, којег су исто звали коњ, ал не знам што. Моје село се зове Гузине, али то ређе причам да ми се народ не смеје, јер ја нисам обичан човек ко ви што сте.
Ви се сигурно саде питате по чем сам ја то познат.

Па познат сам у село што ме зову коњ и то сам ви већ казо, а и деду су ми звали пас, зато што је лаго ко куче. Ја бик више воло да ме зову пас, него коњ, ал шта да радим. Ја сам ви главни чоек у вашој вароши, јер ме је Андреј Вучић, брат од преседника лично турио да ви бидем координатор. Мисим да се то тако каже, а то за вас народ у преводу значи ја сам шеф Микичин и Бојанов. За све што они раду у Аранђеловцу мораду прво мене да питају.
Ко што ви казах на сам почетак овег писма грађанству, ја сам неодољив неумољив.

Неодољив сам јер се облачим фирмирано апсолутно, ко год Митар Мирић. Најбоље волим да носим тесне мајчице, знате оне уз тело, припијене да се види моје змијско тело, а млого волим и да носим беле мајице на брателе, ал` те носим само кад сам у моје село у Гузине кад берем кукуруз.

Још добро волим да носим црне паћоти ципелке и беле чарапке. То ме је научио ваш посланик Микица. Он је доста модеран и прати трендови. Нас двојица смо се баш уортачили. Често идемо и у посластичарницу код Гана да јемо по три кугле сладоледа.

Микица воли млечни, а ја најбоље волим воћни да ми киси уста.

Добро сам да ви кажем и са вашим преседником Бојаном. Млого добар дечко, само је малко приглуп. Није ко год Микица. Бојан најбоље воли да једе прасеће печење и тако некад нас двојица идемо код Поштара да појемо по овал вруће прасетине. Ја изедем и љуто паприче, па кад идем у клозет све ме сева одостраг. Ал шта ћу кад волем.
А што ви ово ја саде причам.

Па говорим ви народе Арајловца, јер су саде избори, а млоги би да нам виду леђа. А ја сам сам тео да ви кажем да гласате за Микицу и Бокија. Каке има везе што се мал краде, муља, што мож само да се запослиш ако си члан напредњака. Јака ствар. Сви то раду. Људи кад раду и краду. Неки зли језици кажу украли паре од гранита, муљају са камерама,намештају тендери, субвенције краду, ил оне будале што говору да смо копали неки биткоин у спорски центар. Ја право да ви кажем нумем да сватим ни шта је то, ја сам копо само башту и нос до саде.

Ил што пишу да се вози општински ауто па се слупа. Па људи јесте ви нормални, па бољ да лупа општински ауто Микичин посинак, него свој, ил не дај Боже, Микичин мерцедес. Ми смо млого паметни сви у странки и имамо разноразне идеје дурадимо, ако опет бидете гласали за нас све. Ми има да купимо хиликоптер то ми реко Микица, па кад некем нешто зафали у село, ми дидемо да му носимо, а пилот ће буде Микичин посинак, он млого добро вози кола, сам што не полети.

Ондак има да ви срушимо Венчац да имате бољи поглед, па ће у музеј да ставимо бркови од газда Божу Петка, па ће школи једној да даднемо име БРАЋЕ ЧОЛОВИЋ ИЗ БЕКАМЕНТА, они су млого добри и даду нам увек паре…
Све ово ми измишљамо па се сити изсмејемо, нако од срца. А ви сам гласајте за нас и ништа немо да се сикирате. Љуби вас све Милош Срећковић координатор, шеф Микичин и Бојанов.

Гласајте за нас на избори! БРОЈ 1!

П.С. Ако будемо имали преко шесет посто Микица ми реко да ће ме води на вашар на Тресије да упознам Венди.

loading...