СНС ПОНОВО УЦЕЊУЈЕ – Бојан Радовић и Анка Лакић траже сигурне гласове!

У Аранђеловцу се наставља злоупотреба свих могућих ресурса и функција, а све како би се прикупио што већи број сигурних гласова за СНС пред предстојеће парламентарне изборе.
Након референта за спорт у општини Аранђеловац Наде Банковић која је позивала спортске клубове за сигуран глас и директорке ОШ „Илија Гарашанин“ Соње Јанковић Кнежевић која је колегама директорима других школа давала образац за сигурне гласове СНС-а, слично је урадила и председница Планинарског друштва „Букуља“ Анка Лакић.
Наиме, како смо добили информацију из планинарског друштва, на састанку ПД „Букуља“, одржаног 28.05.2020., председница овог удружења Анка Лакић је донела рекламни материја Српске напредне странке и тражила од чланова овог удружења да подрже кампању СНС-а „за нашу децу“.

По речима људи из планинарског друштва, Анка Лакић је миљеница председника општине Бојана Радовића, а чланови ПД „Букуља“ су изузетно незадовољни њеним радом, јер је она, заједно са својим супругом као и секретаром удружења Тонијем Даниловићем, свела планинарско друштво до самог дна. По речима наших саговорника, она редовно тражи новац од општине Аранђеловац, при чему јој Бојан Радовић увек излази у сусрет, а са друге стране се не зна где тај новац завршава. Такође, право коришћења планинарске куће на Букуљи немају сви чланови ПД „Букуља“, већ само привилеговани.

Све у свему, ово је за три дана трећи случај притиска на људе да се подржи СНС у Аранђеловцу, што јасно говори да је СНС потпуно изгубила поверење Аранђеловчана након бројних афера и скандала и да сада, Бојан Радовић и екипа око њега, покушавају притисцима, претњама и уценама да одрже привид поверења грађана.

loading...