НАПРЕДЊАЦИ УЦЕЊУЈУ ПРЕКО РЕФЕРЕНТА ЗА СПОРТ – Траже сигуран глас!

Криминалним активностима СНС-а у Аранђеловцу изгледа да нема краја.

Након бројних малверзација, намештања тендера, откривања биткоин опреме у СРЦ “Шумадија”, изазивања тешке саобраћајне несреће у службеном возилу општине, на ред су дошле и уцене спортских клубова који се финансирају из буџета општине Аранђеловац.

Референт за спорт и социјална питања Нада Банковић у име председника општине Бојана Радовића позивала је спортске клубове кориснике буџета и тражила да дају подршку листи СНС-а у виду сигурног гласа.

Објашњење за овакав потез госпођа Банковић је дала у изјави “да ниједна општина не издваја толико новца за спорт као општина Аранђеловац”.

Ово сведочење поткрепљено је снимљеним разговором Наде Банковић и особе која је позната нашој редакцији која нам је доставила снимак.

Против Наде Банковић се по речима нашег саговорника спрема кривична пријава, а разговор ће бити достављен тужилаштву због отвореног мешања у изборни процес и покушаја куповине гласова.

Ово је само још једно сведочанство да избори у Србији нису ни слободни ни демократски и да СНС отворено уцењује грађане како би добили њихове гласове.

Бојан Милојевић

 

loading...