ВЕЛИКА ПОБЕДА ОПОЗИЦИЈЕ – Петко заустављен да исушује МАЛУ ВОДОЈАЖУ!

Градска опозиција извојевала је велику победу за грађане Аранђеловца.

Божидар Петковић – Петко заустављен је у намери да исуши МАЛУ ВОДОЈАЖУ до краја, али на жалост штета коју је учинио је велика и њу ће морати тачно да утврде надлежне инспекције.

Група грађана “Прави пут”, Конзервативни покрет НАШИ и Удружење грађана “Павле Бакић” алармирали су јавност о дешавањима на “Феповој водојажи”, а у исто време то су чинили и бројни грађани и пецароши који су покушавали да спасу рибљи фонд.

Након што је опозиција алармирала јавност и медије који су о томе писали, поднели су и кривичну пријаву против Божидара Петковића и председника општине Бојана Радовића, који се до данашњег дана нису огласили.

Заустављање исушивања “мале водојаже” је велика победа за грађане Аранђеловца и доказ да садашња власт у спрези са појединим привредницима из града попут Божидара Петковића отворено раде на штету Аранђеловчана и да у овом случају није било грађана и опозиције да се огласе, дошло би до много веће еколошке катастрофе.

Колика је штета и шта је све Божидар Петковић урадио овим чином, писаћемо наредних дана.

Искрено се надамо да му неће у наредних пар дана поново пасти на памет да крене са иживљавањем и угрожавањем опстанка нашег града и свих нас.

Ар Инфо

loading...