БОЖИДАР ПЕТКОВИЋ ПЕТКО – Канцер Аранђеловца!

Божидар Петковић – Петко је пример како особа примитивних нагона када дође до новца може да уништи читав један град.

Уместо да првиредни гигант попут Пештана буде замајац да читава Општина Аранђеловац крене напред, догодило се сасвим супротно.

Газда Божа у свом сељачком маниру решио је да покаже читавом граду “ко је он”. Покуповао је све што се купити може. Од локала и станова у главној улици, па до забачених кућица и уџерица по граду. О њему се испредају разне приче, попут оне када је “молио” власнике једне мале локалне продавнице да купују још по корпу хлеба из његове фирме “Победа” уз традиционално пресамићен глас кроз нос “мене би значило да узете још једну корпу леба”… ваљда је требао да покаже људима да је јадан и сиромашан или у његовој сељачкој перцепцији је желео да покаже силу како морају да купе још једну корпу хлеба од њега и поред тога што им не треба.

Било како било, нико не напада Божидара Петковића због његовог богатства, већ због безобразлука, бахатости и примитивизма који је пренео на читав град.

Није Божа никакав газда, већ се ради о  једној сеоској џукели, која јефтиним и приземним причама покушава да задиви сличне саговорнике “како је Божа све прејебо и надмудрио”…

У реалности Божидар Петковић је пример човека који своје комплексе и фрустрације лечи над читавим градом. Јер му се може.

Знате како, нико од нас Аранђеловчана није крив Божидару Петковићу што је одрастао као сиротан, што није имао хлеба да једе, што је био камионџија…

Нама као грађанима Аранђеловца заиста не смета његова прошлост и немамо ништа са тиме, али нам смета његова безобзирна садашњост и иживљавање над читавим градом, јер забога он је милионер и може му се.

Е Божидаре Петковићу, не може  се баш све.

Слушај бре џукело једна сељачка. Ако мислиш да можеш да исушиш читаво језеро јер ти је дупету дунуло грдно си се преварио. Трпели смо твоја просеравања и паметовања како си супер, екстра, највећи баџа, а глуп си као курац. И то чиме се ти дичиш како си и кога заврнуо и прејебо је у суштини твоје право лице, а име му је поквареност.

Свако може бити покварен као ти, али на срећу велики број људи овог града је одабрао да буде честит и нормалан.

Зато што си глуп као курац ти си и одабрао да будеш покварен. Јер за друго и не знаш.

Могао си да останеш упамћен као нешто најбоље што се догодило овом граду и као човек који је у лошим временима успео да направи нешто од Аранђеловца.

Ти си изабрао друго.

Остаћеш упамћен као говно и то те највише и мучи. Колико год ти био бахат и мислиш да ће те се људи бојати јер зависе од твоје плате, то је само на пар секунди док те виде. Када им окренеш леђа не заборави да се увек чује “Божа говно”…

Говно заиста и јеси и било је време да ти неко то каже.

Онако шумадијски и искрено.

Мајмуне.

Рок Боб

 

loading...