ОНИ СУ ПСИХОПАТЕ – У последњих седам дана три напада активиста СНС-а на Аранђеловчане!

У последњих седам дана забележено је чак три напада активиста СНС-а на грађане Аранђеловца и градску опозицију.

Први напад се догодио у Орашцу на Дан државности када су нападнути активисти Конзервативног покрета НАШИ од стране криминалаца којима су руководили Бојан Радовић и Милосав Милојевић. Ова два лица терете се за организовање линча и покушај убиства председника овог покрета Ивана Ивановића.

Други напад се догодио од стране рођака председника општине Бојана Радовића који је аутомобилом улетео на конференцију за штампу опозиције, односно Групе грађана “Прави пут” и Удружења грађана “Павле Бакић” док су говорили како је направљен пут до плаца председника општине, док путеви који су већег приоритета нису завршени.

Рођак председника општине упутио је отворене претње да ће се обрачунати са опозицијом и физички.

Трећи напад се догодио од рођаке Бојана Радовића, адвокатице Анђеле Станишић која је напала новинарку НИН-а испред Основног суда у Аранђеловцу. Напад је уследио током одржавања конференције за штампу Миодрага Прековића којем је одложено суђење по тужби Бојана Радовића који се по други пут није појавио на суђењу.

Рођака Бојана Радовића је претила да ће направити хаос и да ће је запамтити уколико буду писали о “њеној ћерци”, коју нико никада није помињао на конференцијама.

Овакав терор над грађанима Аранђеловца не памти се од окупације Аранђеловца 1941. године када су у град ушли нацисти, а сада јуноше Српске напредне странке.

Ар Инфо

loading...