МАФИЈАШИ РОЂАЦИ – Бојан и Микица су браћа, а Анђела Станишић је рођака Бојану!

Шпанска серија у Аранђеловцу се наставља.

После разоткривања низа криминалних активности у нашој општини, дошло се до сазнања да су актери међусобно повезани родбинским линијама.

Председник општине Бојан Радовић и народни посланик Милосав Милојевић који је уједно и председник општинског одбора СНС-а у Аранђеловцу се у родбинским везама, односно они су браћа.

Адвокат Анђела Станишић је у сродству са Бојаном Радовићем.

Сада креће заплет.

Анђела Станишић је у исто време правни заступник општинских јавних предузећa попут РХ Завода у Аранђеловцу, а у исто време је и адвокат у приватним процесима председника општине Бојана Радовића.

Анђела Станишић је и заступник фирме Стублина која је извршила куповину објеката Старо здање и Хотел Шумадија у градском парку, а затим је фирма Стублина хотел Старо здање препродала Општини Аранђеловац.

У преводу, Анђела Станишић приватни адвокат и рођака Бојана Радовића, која заступа јавна предузећа општине Аранђеловац, заступа и приватну фирму, која купује и препродаје хотеле Општини Аранђеловац.

Како је могуће да једна жена буде заступник и општине и приватних лицa, па и на крају самог председника општине?

Сукоб интереса је евидентан, као што је евидентно да се ради о бројним криминалним активностима у које је укључена ова рођачка црна тројка.

Док чекамо да се укључи тужилаштво, остаје нам само да видимо да ли ће се у ову шпанску серију укључити и девојка председника општине, како би све било комплетно.

Ар Инфо

 

 

loading...