ANDREJ VUCIC PROGONI NASEG SUGRADJANINA! Pocelo sudjenje Ivanu Ivanovicu!

Danas je pred osnovnim sudom u Aranđelovcu započelo pet sudskih procesa protiv Ivana Ivanovića predsednika SNP “Naši”, koji se našao na udaru lokalne SNS vlasti, a protiv njega su podnete krivične prijave od strane Bojana Radovića predsednika opštine Aranđelovac i Milosava Milojevića narodnog poslanika naprednjaka u Skupštini Srbije.

Povod za tužbe protiv Ivana Ivanovića od strane lokalnih naprednjaka je otkrivanje nelegalno postavljenih mašina za rudarenje virtuelne valute bitkoin u Sportsko rekreativnom centru “Šumadija” u Aranđelovcu.

Nakon određenih saznanja i dobijanja fotografije računara za rudarenje Bitkoina u kancelariji Sportsko-rekreativnog centra Ivanović je došao ispred kancelarija za koje se tvrdilo da se u njima nalazi pomenuta oprema, a kada se uverio u istinost navoda, slučaj je u prenosu uživo preko društvene mreže Fejsbuk prijavio policiji.

Predstavnici Policijske stanice u Aranđelovcu su obavili uviđaj i razgovore sa odgovornim licima u SRC “Šumadija”, ali od tog momenta čitav slučaj nije dobio bilo kakav epilog niti je bilo ko snosio odgovornost.

Međutim, nakon toga krenule su krivične prijave protiv Ivana Ivanovića u kojima je optužen za povredu ugleda i časti jer je predsednika opštine Aranđelovac nazvao zaštitnikom kriminala u opštini Aranđelovac.
Epilog čitavog slučaja je da odgovornih za ilegalno postavljanje mašina za rudarenje bitkoina za sada nema, a protiv osobe koja je otkrila čitav slučaj vodi se 11 procesa pred osnovnim sudom u Aranđelovcu.

Ivan Ivanović je izjavio da lokalni SNS protiv njega vrši politički progon kako bi ga ućutkali u razotkrivanju kriminalnih aktivnosti naprednjaka u Aranđelovcu.

Ar Info

loading...