ТЕЖАК КРИМИНАЛ – Адвокат Анђела Станишић износила поверљиве документе из општине!

Нова криминална афера поново потреса Аранђеловац.

Портал Ар Инфо дошао је до података да је председник општине Бојан Радовић поверљиве податке око приватизације хотела Старо Здање и Шумадија давао градском адвокату Анђели Станишић, која их је предавала трећим лицима, а који су их користили како би противправно дошли до објеката у Парку Буковичка бања.

Овакви документи од стране Бојана Радовића нису давани само Анђели Станишић, већ и другим лицима, за које портал Ар Инфо такође има конкретне доказе,  а који су коришћени како би се нанела што већа штета инвеститорима, а у корист фирми блиских Бојану Радовићу и Милосаву Милојевићу.

Више оваквих докумената коришћено је како би се отерао инвеститор који је раније купио објекте у градском парку и како би били медијски дискредитовани кроз лажна објашњења њиховог значења.

Портал Ар Инфо ће објавити преписке појединих лица која су му служили као посредници и Бојана Радовића у акцији измишљања афера и криминализације инвеститора.

Анђела Станишић је такође и приватни заступник Бојана Радовића, али и лице које заступа јавна предузећа општине Аранђеловац.

О сукобу интереса, плаћању приватних рачуна преко јавних предузећа и другим криминалним активностима овог ђавољег адвоката, портал Ар инфо ће тек писати.

Ар Инфо

 

 

loading...