АФЕРА БИТКОИН – Никола Златковић и даље директор, случај се заташкава!

Након откривања афере око илегалног постављања машина за копање виртуелне валуте биткоин у просторијама СРЦ Шумадија у Аранђеловцу општи утисак јавности је да читав случај покушава да се заташка.

О томе нам најбоље сведочи да се директор Никола Златковић и даље налази на свом радном месту и да није сносио никакве законске консеквенце, а што је још горе и радник СРЦ Шумадија који је признао да је откључао врата како би се унела апаратура је и даље на радном месту, а по информацијама које имамо је и унапређен и повећана му је плата.

Председник општине Бојан Радовић је након откривања афере изјавио да иза уношења машина у просторије СРЦ стоји “дечко из ВИН ВИН-а”, али до дана данашњег полиција није изашла у јавност са званичним саопштењем ко је осумињичен и ко је унео машине за копање биткоина у просторије СРЦ Шумадија.

Дакле, ако је осумњичени “дечко из ВИН ВИН-а”, случај досеже много више него што се очекивало на самом почетку и зато се заташкава.

У јавности је познато да иза фирме ВИН ВИН стоји Андреј Вучић, брат председника Србије. Самим тим поставља се питање да ли се преко фирме ВИН ВИН широм Србије постављају машине за рударење биткоина у јавна предузећа и установе, а све по налогу Андреја Вучића.

Да ли Андреј Вучић зарађује стотине хиљада евра месечно преко илегалног рударења биткоина из јавних предузећа и која плаћају трошкове за коришћење електричне енергије приликом рада ових машина.

Полиција и даље ћути.

Ништа није скривено што се неће открити ни тајно што се неће дознати.

Бићемо упорни  и тражићемо одговоре на ова питања.

Ар Инфо

loading...