Шта хоће Андреј Вучић од Аранђеловца?

Име брата председника Србије се све чешће везује за Аранђеловац, али не по добру.

Најпре се Андреј Вучић помињао да стоји иза фирме преко које се купују камере за виде надзор, а од које је наша општина купила видео надзор за више десетина милиона динара, а који никада није прорадио, а и са много места у граду где је стајао је уклоњен.

Где је нестао  видео надзор који је плаћен милионе?

 

Затим се име Андреја Вучића доводи у везу са приватизацијом хотела Старо Здање и Шумадија и да он заправо стоји иза свега, као и иза фирме Стублина која је купила хотеле, а затим хотел Старо Здање препродала Општини Аранђеловац. План о којем се говори има за циљ да општина среди хотел Старо Здање, а да се након тога поново препрода фирми иза које стоји Андреј Вучић, а под објашњењем да општина нема довољно средстава за одржавање објекта.

Магазин Таблоид пише о Андреју Вучићу и намерама око Буковичке Бање

Ако мислите да је  овде крај, грдно сте се преварили.

Афера која потреса град је еколошка катастрофа на планини Венчац, а коју спроводи фирма Бања Комерц, која уско сарађује са Српском напредном странком и породицом Вучић.

Бања Комерц је фирма која је добила државне субвенције у стотинама хиљада евра, а на отварању новог погона био је лично председник Србије и бројни државни функционери попут Небојше Стефановића и Зорана Бабића.

Оваква веза са државним врхом Србије довела је до тога да је Бања Комерц добила концесију за ископавање на планини Венчац и то без икакве контроле, тако да од момента од када су браћа Чоловић под заштитом браће Вучић, започиње њихов развој неслућених размера, али и уништење Венчаца и изазивање еколошке катастрофе такође неслућених размера.

Они су постали олигархија из реда недодирљивих и све им је омогућено. Да униште читаву планину, али и да граде зграде и раде фасаде по читавом Београду. Наравно уз подршку Андреја Вучића који је незванично постао и власник из сенке једног дела фирме.

Ту је и десна рука Андреја Вучића посланик СНС-а Милосав Милојевић који се тајно састаје са власницима Бекамента на њиховом глисеру у Рафаиловићима.

Ако сте мислили да је овде крај, наравно опет сте се преварили.

Афера биткоин. Односно постављање машина за рударење виртуелне валуте у просторијама СРЦ Шумадија у Аранђеловцу. Случај је пријављен, кривци су пронађени, али за сада нико није одговарао, а радник који је преузео одговорност и даље је на свом радном месту. Директор Никола Златковић такође.

Ко их је заштитио и зашто полиција није изашла са саопштењем?

Ево и одговора.

Један од људи који је прихватио кривицу је и регионални координатор фирме ВИН ВИН, која се бави продајом компјутерске опреме. У јавности је на десетине пута писало да је власник из сенке ове фирме наш већ познати пријатељ Андреј Вучић.

Поставља се питање да ли Андреј Вучић широм Србије преко фирме ВИН ВИН поставља машине за рударење биткоина по јавним предузећима како се не би плаћала струја и да ли на тај начин остварује профит мерен у стотинама хиљада евра?

Ми верујемо да је то тако. Полиција ћути, а  одговорних нема.

И наравно ни овде се не завршава веза Андреја Вучића и Аранђеловца и стижемо до  Терминала.

НАСТАВИЋЕ СЕ

Ар Инфо

 

loading...