Бојан Радовић заштитио лопова који је џепарио по општини!

У општини Аранђеловац већ месецима у назад пријављивање су крађе  по канцеларијама у којима су жртве били запослени радници.

Крађе су трајале толико дуго да су запослени почели редом да сумњају једни на друге, али онда је дошло до кулминације.

Постављена је камера која је била на једној од полица у канцеларији и која је снимила џепароша, који је како се на снимку види претурао по торбама запослених, узимао новац, а колико бахатост иде далеко најбоље сведочи да је на крају мирно и опуштено одломио ред чоколаде која се налазила на столу.

Џепарош је био ни мање ни више запослени у општинској управи, а снимак је одмах однет председнику општине Бојану Радовићу.

И како то обично бива када је Бојан Радовић у питању случај је заташкан.

Ухваћени џепарош је “кажњен” тако што је постављен у другу канцеларију и при том је и донео уверење од лекара да се лечи од “клептоманије”.

Бојан Радовић је осведочени заштитник лопова, џепароша и криминалаца у нашем граду и општини.

Почевши од намештања тендера, преко куповање опреме за видео надзор, прања новца преко РТВ Шумадија, копања биткоина, ћутањем на уништавање планине Венчац…

Редакција Ар Инфо предлаже Бојану Радовићу да и он што пре извади уверење да је клептоман, јер му се крај на месту председника убрзано ближи, а затвор ће тешко избећи, осим ако му можда не помогне уверење које је извадио и друг Спира.

Ар Инфо

 

 

loading...