Да ли желите да Милосав Милојевић и даље буде народни посланик???

Портал Аранђеловац Инфо поставља питање грађанима Аранђеловца да ли и даље желе да народни посланик буде Милосав Милојевић?

Милосав Милојевић је већ у два мандата био народни посланик испред владајућег СНС-а, а резултати су му благо речени никакви.

Милосав Милојевић у Аранђеловац није довео ни једног јединог инвеститора, али је зато прриватна РТВ Шумадија на чије је чело поставио свог бившег зета добила више од 300 000 евра из општинског буџета.

Град га такође памти по тајним састанцима на глисеру Фирме Бекамент, намештању тендера, крађи избора, куповини гласова, неплаћању воде за своје приватне фирме, изласцима по жутој штампи и снимцима у којима прича како се коцка и малтретира жене…

У скупштини се јавио два пута, а остао је упамћен по говору поводом поплава које су задесиле Србију “да му је жао што није било људских жртава”. Милојевић је имао и пар јављања када је читао текстове поводом различитих амандмана, али је имао проблем пошто су му слова писали “веома брзо”, па је имао потешкоћа са читањем. Пар пута је и задремао у директном телевизијском преносу, али нема везе. Барем није хркао.

Милосав Милојевић такође је познат у граду по свом префињеном стајлингу “ЦРНА ГИЉА, БЕЛА РАПА”…

Практично он је прототип једног народног посланика из Српске напредне странке.

Ближе се избори, а Милосав се поново помиње као кандидат из Аранђеловца за народног посланика.

Има ли Чика Мика вашу подршку?

Ар Инфо

 

loading...