По наређењу Андреја Вучића СНС прогони нашег суграђанина!

Пo наређењу Андреја Вучића, против нашег суграђанина Ивана Ивановића четири кривичне тужбе поднели су Бојан Радовић и Милосав Милојевић.

За 5. фебруар судија Глигор Сворцан заказао четири рочишта

 

Бојан Радовић, председник општине Аранђеловац, и Милосав Милојевић, народни посланик и председник Српске напредне странке у Аранђеловцу, поднели су од 1. до 18. октобра 2019. четири приватне кривичне тужбе за кривично дело увреде. Судија Глигор Сворцан заказао четири рочишта за 5. фебруар 2020. године.

Дакле, три приватне кривичне тужбе поднео је Бојан Радовић, а једну Милосав Милојевић. Обојица су ангажовали за пуномоћника адвокатицу Анђелу Станишић. Интернет портал „еСтварност“ извештаваће о току судских поступака у четири наведена кривична предмета, у којима је поступајући судија Глигор Сворцан.

Тужбе су поднесене по налогу брата председника Србије Андреја Вучића, јер је Иван Ивановић један од људи који је разоткрио бројне криминалне афере у Аранђеловцу укључујући и ону око биткоин афере која није расветљена до данашњег дана. За ову аферу се везује и Андреј Вучић и фирма ВИН ВИН за коју се у јавности говори да је у његовом власништву. По информацијама које је изрекао Бојан Радовић је изјавио да је машине за копање биткоина у спортски центар у Аранђеловцу убацио “дечко из ВИН ВИН-а”. Одмах након тога у јавност је процурела прича да се оваква апаратура убацује широм Србије у јавна предузећа преко људи блиских СНС-у , а по наредби Андреја Вучића.

На овај начин СНС покушава да на Ивана Ивановића изврши притисак како би ућутао и како се више не би бавио криминалним активностима напредњака.

Ивановић такође треба да послужи и као пример свима осталима шта ће им се догодити уколико буду критиковали ккриминалну владавину Бојана Радовића и Милосава Милојевића у Аранђеловцу.

Ар Инфо

 

loading...