МИЛОСАВ МИЛОЈЕВИЋ ПОРУЧУЈЕ – Још један посланички мандат и за четири године биће вам боље!

Народни посланик Милосав Милојевић поручио је  грађанима Аранђеловца да уколико дају подршку Српској напредној странци на предстојећим изборима и дају му подршку да у још једном мандату буде посланик, за четири године ће им сигурно бити боље.

“Ево када сам ја пре осам година постао посланик нисам уживао ни десети део као сада. Мој живот се нагло променио на боље. Имам нове девојке, нову терасу, нови воћњак, летујем на глисеру Бекамента, немам нови ауто (али то намерно јер ће сељаци из Аранђеловца то одмах прво да примете, па да ме оговарају) , имам нову фризуру (некада сам се чешљао на лево, а сада на десно), имам нове другаре (коцкам се само са еминентним личностима, у Буренце ретко залазим) , имам десет пари паћотара и двадесет пари белих чарапа и некако се бре осећам млађе. Чисто да поменем да ми фирме више нису у блокади, не плаћам воду, имам своју телевизију, која се додуше води на бившег зета и све у свему живот је људи баш леп.

 

Пун сам полета, жељан сам живота. Верујте ми, ако ми дате ваше поверење и гласате за мене да будем посалник у још једном мандату, мени ће бити много боље, а за четири године када одем, сигурно ће и вама бити боље, јер ме више нема”, изјавио је за портал Ар Инфо, народни посланик Милосав Милојевић.

loading...