БОЈАН РАДОВИЋ – Криминалац који се крије иза породице!

Када је тек постао председник општине, за Бојана Радовића сви су говорили како је добар момак и поштен, додуше мало смушен, али поштен.

Међутим, како је време пролазило, дошли смо до једне другачије истине.

Бојан Радовић није смушен, већ је покварен, а од поштења нема ни речи. Улога “смушеног” председника општине одлично му је пала и он је ту улогу играо кроз читав свој мандат.

Он ништа не зна, ништа није украо, он је поштен и наравно за све су други криви. Док су грађани Аранђеловца веровали у ову бајку, Бојан Радовић се посветио криминалу и бесрамно се богатио.

Ако би се неко икада усудио да говори о томе где нестаје општински буџет, Бојан Радовић је викао на сав глас “нападају ми породицу”.

Како је која афера испливавала у јавност, Бојан Радовић је све више урликао да му је “нападнута породица” и поред тога што му породицу нико никада није ни поменуо.

Овај метод му је пролазио дуго времена, али сада је и томе крај.

Бојан Радовић ће морати да одговара за милионске штете које је наносио градском буџету, од прања новца за куповину видео надзора (за који је дато преко 50 000 000 динара), до уплаћивања преко 300 000 евра РТВ Шумадији која је у власништву његовог рођака Милосава Милојевића, уградње јефтинијег гранита у главну улицу од оног који је прописан тендером, постављање машина за копање бит коина у јавно предузеће, прање новца преко субвенција за малине, намештања тендера, куповине гласова на изборима, партијског запошљавања и чега све не…

За криминал Бојана Радовића нико не криви његову породицу, већ сви говоре о њему као носиоцу криминалних активности у нашем граду.

Неће проћи још много времена, а Бојан Радовић, Милосав Милојевић и читава СНС камарила мораће да одговарају пред законом за све злочине које су урадили према нашем граду.

Ар Инфо

 

loading...