СКАНДАЛ – Отпустили радницу из општине, да би запослили девојку БОЖЕ ПЕТКА!

Аранђеловац – По наређењу председника општине Бојана Радовића, након мање од месец дана после потписиввања уговора о раду отпуштена је Надежда Влајковић радница у Канцеларији за инклузију Рома, али не  због тога што је направила неки прекршај и повредила уговор о раду, већ након притисака Божидара Петковића, власника фирме ПЕШТАН, како би запослили његову нову девојку.

Дешавања у Аранђеловцу већ су ушла у рубрику веровали или не, али најновији скандала отпуштања радника због запошљавања девојке локалног кабадахије Боже Петка, прешла је све границе.

Надежда Влајковић која је тек добила посао није на свом радном месту идржала ни месец дана, јер је БОЖА ПЕТКО захтевао од председника општине Бојана Радовића и првог човека СНС-а у Аранђеловцу да му запосле нову девојкчицу.

Реч је о извесној Ивани, коју је чувени по злу ГАЗДА БОЖА упознао у кафаници у Сеничанима у коју стално одлази.

Пошто је Газда Божа велики шмекер у Аранђеловцу, он јој је обећао посао, али не у својој фирми, већ је како је он мудар и паметан, оценио да би најбоље место на које може стићи из кафанице у Сеничнима, канцеларија у општини и то за инклузију Рома.

Овакав скандал да локални кабадахија одређује ко ће добити посао, а ко не, може се видети само у Аранђеловцу.

За нормалне становнике Аранђеловца у нашем граду нема места. Или сте члан СНС-а или морате бити љубавница млохавог ГАЗДА БОЖЕ, да вам заврши посао.

Не треба вам факултет, не треба вам школа, битно је да ГАЗДА БОЖА сврати да Бојана и Микице и посао је завршен.

Посао вас чека.

О овом скандалу ће такође бити обавештено низ министарстава и о томе ћемо обавестити грађане Аранђеловца у понедељак.

Ар Инфо

loading...