АФЕРА БИТКОИН – Зашто полиција није изашла са званичним саопштењем???

Афера која је потресла грађане Аранђеловца, а  која се тиче копања виртуелне крипто валуте у просторијама СРЦ Шумадија, још није добила епилог нити је јавност обавештена.

Када се у Аранђеловцу догоди и најмање хапшење полиција излази у јавност са саопштењем које се чита на локалним ТВ и радио станицама, а понајпре на оним које су под контролом власти.

Овога пута то је изостало.

Зашто полиција није обавестила грађане ко је приведен и ко то копа виртуелну валуту у просторијама СРЦ Шумадија и шта се то и од кога крије, кад није за уши грађана Аранђеловца???

Да ли је то због тога што се ради о установи које је директор члан СНС-а, од којег је такође и постављен на ту функцију и којег председник општине Бојан Радовић безусловно штити, или се ради о нечем другом, нама за сада није познато.

Познато нам је једино да се полиција понаша посве другачије него када су у питању други случајеви и да јавност о томе није обавештена.

Управо због тога ствара се атмосфера да читава афера покушава да се забашури и прикрије, а посебна ставка је да директор СРЦ Шумадија није преузео никакву одговорност нити је поднео оставку.

О овим дешавањима у Аранђеловцу обавештене су многобројне институције и чека се какав ће бити расплет.

У сваком случају, остаје питање зашто полиција ћути и ко штити учеснике ове афере???

Ар Инфо

loading...