Зашто Александар Вучић штити криминални одбор СНС у Аранђеловцу?

Какав је интерес Александра Вучића председника Србије да штити општински одбор СНС-а у Аранђеловцу који је умешан у бројне криминалне активности?

Последњих месеци у Аранђеловцу у јавност су испливале бројне криминалне активности водећих људи у општини Аранђеловац.

До сада на сва дешавања ћутао је врх странке у Београду, али сада је кап прелила чашу.

Миладин Јаковљевић, заменик председника општине ухваћен је у криминалним активностим око доделе субвенција, односно, Миладин Јаковљевић је самом себи, али и пријатељима, додељивао субвенције за садњу малина, за шта би узимао новац, али малине није садио нити узгајао. По истом систему то су радили и његови пријатељи којима је намештао добијање субвенција за непостојеће малињаке. На овај начин држава је оштећена за милионе динара.

Таакође, Миладин Јаковљевић је самоме себи додељивао и субвенције за   “Услугаме обележевања, евидентирања, кастрације и стерилизације паса”.

Од тог тендера добио је 833 000 динара, а при  том о тенедеру нису обавештене локалне ветеринарске станице, већ је оглас стидљиво објављен само на сајту општине.

У оба случаја умешана је и супруга Миладина Јаковљевића, која је секретар удружења малинара, којег је он председник, али и која је застуник ветеринарске станице која је добила субвенције.

Осим Миладина Јаковљевића, носиоци криминала у нашој општини су и нелегитимни председник општине Бојан Радовић и председник ОО СНС Милосав Милојевић.

Они су умешани у намештање тендера, прање новца прега уградње гранита током радова у главној улици, асфалтирања улица, куповине видео надзора за 50 000 000 динара, пребацивање преко 300 000 евра РТВ Шумадији коју је купио Милосав Милојевић, а свог бившег зета поставио на место директора исте.

О свему овоме, али и многим другим криминалним активностима које ће бити ускоро изнесене у јавност, не оглашава се и врх СНС-а, односно председник Србије Александар Вучић

Криминал у Аранђеловцу постао је неиздржив и време је да дође до озбиљних резова у нашој општини.

Нека се спреме и УБПОК и тужилаштво!

Ар Инфо

loading...