МИЛАДИН НАМЕСТИО ТЕНДЕР – Његова ветеринарска станица “победила” на тендеру за стерилизацију паса!

Заменик председника општине Аранђеловац је  један од носилаца криминала у Аранђеловцу. Након што је ухваћен да је сам семи доделио субвенције за узгој малина, а које не  гаји,  јавности откривамо да је Миладин Јаковљевић “победио” на још једном тендеру, а овог пута се  ради о “Услугама обележевања, евидентирања, кастрације и стерилизације паса”.

Лајка Вет је ветеринарска амбуланта за кућне љубимце која је основана 3.08.2018. године, а лице које се води као законски заступник је Нина Јаковљевић, супруга Миладина Јаковљевића.

Иначе, супруга Миладина Јаковљевића је и секретар у удружењу малинара, баш оног којег је председник њен супруг.

Као што се може  видети Ветеринарска амбуланта супруге Миладина Јаковљевића победила је на тендеру и добила осамсто тридесет три хиљаде динара. О овом тендеру није  обавештена ни једна градска ветеринарска станица, а тендер је  био оглашен само на сајту општине.

Оно што је симптоматично, то је да је ова ветеринарска станица основана пар месеци пре расписивања овог тендера.

Што је још чудније Миладин Јаковљевић ради и у Ветаринарској станици “Ветедера” која је у власништву његовог оца, али пошто за њу сви знају и било би веома провидно да она учествује на тендеру, он оснива нову и то на име и презиме своје супруге.

Миладин Јаковљевић је заменик председника општине Аранђеловац, а своју функцију бескрупулозно користи за лично богаћење и криминал.

Време је да се дају одговори на бројна питања.

Миладине, спреми се.

Ар Инфо

 

 

 

 

loading...