МИЛОСАВ МИЛОЈЕВИЋ ГРАДИ ВАЈАТ! Њему је лако, био је на глисеру Бекамента!

Народни посланик СНС-а и председник општинског одбора напредњака Милосав Милојевић од доласка на власт вишеструко је увећао своје имање.

Наравно, њему је то ишло веома лако и много брже него обичним грађанима јер је своју политичку функцију користио не за добробит грађана, већ за лично богаћење.

Осим пљачке градског буџета Милојевић је направио и безбројне дилове са градским привредницима попут браће Чоловић из фирме Бања Комерц или Боже Пештана, којима је као човек из режима завршавао све потребне дозволе, повластице, стварање монпопола на њихове производе, док су му се они одужили на бројне начине.

Напомињемо да је Милојевић сам себи доделио преко 300 000 евра из градског буџета за РТВ Шумадију коју је купио, а на место директора поставио свог бившег зета. Такође, Милојевић је умешан и у низ намештања тендера у општини Аранђеловац.

Милојевић своје нагло стечено богатство више не уме да сакрије. Осим што воли да путује, Милојевић воли да изиграва домаћина.

Сади воћњаке, који се додуше заливају цистернама ватрогасне службе из Аранђеловца, али и гради вајате.

Милосав Милојевић мисли да се домаћин постаје тако што се опљачка буџет и праве криминални дилови, а онда се одлази на село како би се од украдених пара глумио честит човек и домаћин.

Милосаве Милојевићу изађи пред мештане села Бање, али и читавог Аранђеловца и реци одакле ти новац .

Ниси ти домаћин, него коцкар, који се обогатио крађом и пљачком, а по паду са власти мораћеш да даш одговор за сваки динар који си украо и проневерио.

Домаћине!

Ар Инфо

loading...