МИЛАДИН ЈАКОВЉЕВИЋ – Узео новац из субвенција за малињак, који изгледа ОВАКО!

О бројним криминалним активностима напредњачке власти у Аранђеловцу портал Ар Инфо извештава већ месецима.

Данас ће бити јавности разоткривено како је Миладин Јаковљевић, заменик председника општине Бојана Радовића, прао новац преко субвенција за подизање вишегодишњих засада воћа.

Миладин Јаковљевић добио је субвенцију за подизање малињака у Старом селу у Даросави где је закупио земљиште, а затим је искористио свој положај заменика председника општине како би му била доведена струја и вода за наводњавање кап по кап.

Међутим, када је Миладин Јаковљевић добио субвенције за малињак, акција прања новца је завршена, а  малињака није било ни од корова. Односно, на месту где је требао да буде малињак, било је само корова.

Миладин Јаковљевић је на овај начин проневерио добијени новац  за подизање малињака и постао је један од најчувенијих узгајивача корова, на територији наше општине.

Ар Инфо поставља питање како је могуће да ни једна инспекција која је задужена за контролу како су искоришћена добијена средства за малињаке није утврдила на који начин је потрошен новац који је узео Миладин Јаковљевић.

На исти начин новац је добио и Саша Бошковић, чији малињак је у и истом стању као и малињак Миладин Јаковљевића.

ЕВО КАКО ТО ИЗГЛЕДА:

Миладин Јаковљевић – малинар

Овако изгледа када Миладин Јаковљевић гаји малине

За Миладина наводњавање “кап по кап”, а за праве привреднике нити субвенција, нити наводњавања!

Прање новца преко субвенција за малине. Уместо малина коров!

Док Миладин Јаковљевић, Саша Бошковић и слични напредњачки функционери и кадрови перу новац преко узимања субвенција, прави домаћини и људи који желе да се баве воћарством и пољопривредом не могу да добију ни динар субвенција.

Ово је само један од примера како СНС извлачи новац и спроводи криминалне радње и малверзације.

Оно што посебно напомињено да је на месту председника Удружења малинара у Аранђеловцу постављена супруга Миладина Јаковљевића.

Пошто је Миладин показао шта све уме са малинама, био је ред да покаже и другима као их треба гајити, а можда баш то удружење такође служи као перионица новца.

Ускоро ћемо и то сазнати.

Ар Инфо

 

 

 

 

 

loading...