КРИМИНАЛЦИ ИЗ БЕКАМЕНТА – Ко вам тражи рекет?

После откривања криминалних активности у фирми Бекамента и спреге власти и ове фирме, породица Чоловић уместо да се запита куда их воде њихове активности, кренули су у одбрану и то толико глупаву, тачно по мери Бојана Радовићa и сличних градских медиокритета који их саветују.

Браћа Чоловић пустили су причу по граду како “их опозиција напада” јер хоће рекет, а рекет им је иначе лично тражио Иван Ивановић председник СНП “Наши”, то јест ја.

Иван Ивановић по речима браће из Бекамента тражио је 15 000 евра, а када су  видели да им не  одговара та цифра, јер му тако “дају на важности”, почели су да  говоре да им тражи цифру од 5000 евра, али они су то наравно одбили.

Браћо Чоловић, ваше глупаве лажи из кухиње једне градске проституке и председника општине са психијатријском шифром, неће вам проћи.

Ви сте криминална дружина која у спрези са градском влашћу које возате на глисерима,  али и неким високим функционерима СНС-а уништава читаву планину, диже у ваздух арехолошка налазишта, изазива еколошку катастрофу, добија кредите, повластице, отвара вам се тржиште, намештају послови…

У замену за то делите станове, златне картице, а можда и део ваше фирме.

Браћо напредни Чоловићи, ви сте такође од ваше фирме направили политичку партију, а раднике сте терали да гласају за СНС и претили отказима ако гласају за опозицију.

Сада када се открива истина ко сте и шта сте, одједном сте ви јадни и траже вам рекет, али то наравно на  пријављујете полицији, јер сте добре душе.

Е па ситуација је оваква.

Иван Ивановић вам поручује да ће он лично бити тај који ће до краја раскринкати вашу криминалну организацију и везе са политичарима који вам праве “шеме и комбинације” док се ви бесрмано богатите на уштрб грађана и државе.

Пошто сте од  фирме направили политичку странку, када доће до промене власти, промениће се и ваша странка, односно фирма, а кримналне активности биће законски кажњене.

Платићете, али не рекет, него баш онако све по закону, за сваки камен који сте нелегално ископали, мешање у политику, куповину гласова, претње, намештање тендера  у вашу корист и свега осталог.

Спремите се.

Воли вас и љуби

Иван Ивановић.

ЋЕРАЋЕМО СЕ ЈОШ!

 

loading...