ПРЕСТАНИТЕ ДА СЕ БРУКАТЕ – Позивамо Милана Чорлију и Димитрија Јовановића да напусте општинско веће!

Портал Ар Инфо позива чланове општинског већа Милана Чорлију задуженог за ресор спорта и омладине и Димитрија Јовановића задуженог за ресор развоја привреде и предузетништва, да престану да буду саучесници у криминалној власти СНС-а у Аранђеловцу.

Као стари опозиционари и борци за демократију пре 5. октобра 2000. године сада сте део власти која се урушава све оне вредности за које сте се деценијама залагали.

Питамо се, да ли је нормално да подржавате људе попут Микице Коцкара, Десе ЈУЛ Миланов, Лудог Бокија, Ранке Фуртуле и осталих криминалаца којима општина служи као плен и перионица новца за њихове фирме и испоставе?

Да ли Вас је срамота што је од Аранђеловца у време мандата СНС град претворен у паланку, а Буковичка бања уништена?

Да ли Вас је срамота што нико  од ваших и наших суграђана не може да нађе посао у јавним предузећима и општинској управи ако није члан СНС-а?

Да ли Вас је срамота што млади и људи средњих година масовно одлазе из Аранђеловца јер не желе да раде за 200 евра плате, што је иначе процењена цена рада од стране  Боже Петка, на којој инсистира да је на том нивоу држе и остали приватници у граду?

Да ли вас је срамота  што се преко општине пере новац и намештају тендери за Милосава Милојевића и сличне криминалце?

Да ли вас је срамота што СНС фирма Бекамент уништава Венчац, а за чутање око еколошке катастрофе појединци добијају новац и станове?

Не срамотите више ни себе ни нас, ваше старе саборце.

Изађите из општинског већа и напустите власт.

Покажите да нисте прешли на страну зла.

Ар Инфо

loading...