АРАНЂЕЛОВАЦ- ЧЛАНОВИ СНС НАПУШТАЈУ ПРАВОСЛАВЉЕ – Славе Светог Александра !

Аранђеловац – Чланови Српске напредне странке предвођени општинским руководством одлучили су да напусте  православну веру и окрену су обожавању свог страначког лидера и председника Србије, којег зову СВЕТИ АЛЕКСАНДАР.

Одмах по одлуци која је донета на састанку општинског одбора СНС у Аранђеловцу, отворена је и Црква у част Светог Александра, а одмах је и насликана икона.

По речима Десанке Миланов председника скупштине Аранђеловац, на ову одлуку су се одлучили јер је она прешла велики пут од члана Савеза Комуниста, преко Јул-а, Радикала, па сада и СНС-а.

У међувремену сам славила и славу, али верујте ми, нико ми није толико помогао као Свети Александар, заштитник напредних. Ја сам читавог живота радила све да се обогатим, али сада  сам за кратко време учинила више на томе, него за све ове године. Све захваљујући Светом Александру Напредном.

Истог мишљења је и народни посланик Милосав Милојевић који је рекао, знате до сада Чика Мика имао је пуно жена,  коцкао се и губио, а сада Чика Мика само воли млада дама, на коцки не  губи никад, а тендери  сами долазе.

Председник општине Бојан Радовић није могао да да изјаву пошто је имао дијареју јер се најео врућег печења. Само је из тоалета добацио, захваљујући светом Аци никад нисам био дебљи. Имам пара да само једем месо.

Било како било, ова идеја је одмах заживела, а сви који желе да постану њени верници потребно је да дођи испред општинског одбора СНС-а и 12 пута јако викну АЦООО СРБИНЕЕЕЕ, што је иницијација за улазак у ову Цркву.

Ар  Инфо

loading...