ХОЋЕМО ОСТАВКУ – Десанка Миланов да се испита око сумњивих тендера!

Портал Ар Инфо у протеклих годину дана представио је разне врсте малверзација општинског руководства у Аранђеловца.

Почевши од намештених тендера, радова на  главној улици, пополочавање гранитом, куповина камера за надзор које не раде, уплате РТВ Шумадији, уништавање планине Венчац од стране СНС фирме  Бекамент…

Оваквих криминалних активности је безброј у нашој општини, а председница скупштине Десанка Миланов је више него упозната са таквим дешавањима, здушно помагала да преко седница СО Аранђеловац, такве активности добију легитимитет.

Десанка Миланов нема никакв легитимитет јер је бавила и куповином гласова на локалним изборима што је строго кажњиво по кривичном закону Републике Србије.

Такође, њена необразованост је служила као пример спрдње и подсмеха, а ви памтимо њену изјаву када је рекла да је положила венац на “гроб Милоша Обреновића” на градском тргу и поред тога што Милош Обреновић није сахрањен у Аранђеловцу.

Позивамо јавног тужиоца да испита умешаност Десанке Миланов и да се утврди која су тачно учињена крвична дела и колика је штета по буџет Аранђеловца.

Ћутање и окретање главе на злодела СНС-а могу проћи још неко време, али по паду истих, тужилаштво и судови ће морати да почну да раде свој посао.

Ар Инфо

loading...