БАХАТИ ЛАЖОВ И ЖЕНОМРЗАЦ – Бојан Радовић напао одборницу Марину Благојевић!

Нелегитимни председник општине Бојан Радовић склон скандалима и који се кроз медије провлачи због бројних финансијских скандала, поново је у центру пажње локалних медија.

Овога пута је надмашио и самог себе.

На конференцији за штампу у којој је покушавао на  бројне начине да оправда своју катастрофалну власт, обрушио се на опозицију, али и посебно на одборницу Марину Благојевић.

Нелегитимни председник општине који је на власт дошао уценама и куповином гласова, оптужио је Марину Благојевић да га шпијунира и улази му у двориште и фотографише. Такође у мноштву лажи које је износио Радовић је изнео оптужбу да му се изнуђује новац и да он за то наводно има документе. Ово није први пут да Бојан Радовић износи лажи да му неко изнуђује новац. То му је постала главна одбрана када се критикује његова криминална  владавина. Ако реч кажете лоше о Бојану Радовићу одмах иде и оно чувено “рекетира и тражи новац”.

Када већ сви рекетирају Бојана Радовића како то да до сада нико чак није позван ни на информативни разговор, а камоли нешто друго.

Одговор и на то питање је јасан.

Реч је о патолошком лажову и обманитељу.

Портал Ар Инфо тражио је и изјаву од Марине Благојевић која је изјавила да није изненађена лажима Бојана Радовића и да га позива на телевизијски дуле где ће моћи да изнесе “доказе” о којима прича.

Марина Благојевић је такође и најавила тужбу против Бојана Радовића због повреде угледа и части.

ЕМИСИЈА У КОЈОЈ БОЈАН РАДОВИЋ ИЗНОСИ ЛАЖИ И НЕИСТИНЕ

Ар Инфо

loading...