Конференција за штампу градске опозиције поводом прикупљања потписа за очување планине Венчац и Парка Буковичка бања.

На конференцији су се обратили Миодраг Прековић испред Српског покрета Двери, Марина Благојевић, одборник у СО Аранђеловац и представник групе грађана “Прави Пут” и Иван Ивановић председник СНП “Наши”.

Миодраг Прековић је истакао да је за веома кратко време прикупљено преко 1000 потписа и да је велико интересовање грађана, при чему је нагласио да не зна да ли ће општинско руководство имати слуха за ову петицију против еколошке катастрофе, јер то није само петиција опозиције већ и свих грађана Аранђеловца.

Марина Благојевић скренула је пажњу и на градски сат на којем је већ седам година време које показује “пет до девет” и да у Аранђеловцу већ седам година време стоји, алудирајући на то да исто толико година садашња градска власт уништава Аранђеловац. Аранђеловац је постао град мита, корупције и прања новца, у прилог томе говори да ће само ове недеље бити два протеста у нашем граду, изјавила је Марина Благојевић.

Иван Ивановић је изјавио да је читава акција могла да уместо “спречимо еколошку катастрофу”, носи назив “спречимо политичку катастрофу”,Наш град не личи више на бањско место, захвљајући нашој општинској власти која мисли да је у граду довољно имати минералну воду да би то привукло туристе. СНС је претворио Буковичку бању у паланку у којој гостује Зоки Шумадинац.

Ар Инфо