КО ЈЕ ОН – Титомир Обрадовић, човек који хара по Венчацу!

Мирођија у свакој чорби. Титомир Обрадовић човек чије се име често чује када се говори о уништавању Веначаца и прекопавању планине које је довело до еколошке катастрофе.

Ко је овај човек?

По подацима које можемо видети на АПР-у, Титомир Обрадовић је директор фирме “EXPERT  INŽENJERING”- DRUŠTVO ZA INŽENJERING I PROJEKTOVANJE .

На сајту ове фирме можемо прочитати и чиме се она бави.

Погледајмо:

По информацијама које можемо да видимо фирма господина Титомира бави се израдом пројеката  у области рударства, геологије, заштите животне средине…

Зато је ваљда и сасвим нормално што се његово име везује за планину Венчац и фирму Бекамент.

Али…

Господин Титомир је очигледно нешто погрешно урадио.

Као логино питање  поставља се како је могуће да је фирма господина Титомира урадила пројекат у којем се у ваздух диже врх планине Венчац, уништавају археолошка налазишта, али и прекопавањем целе планине ствара еколошка катастрофа.

Има Титомира Обрадовића помиње се и везује и за друге фирме које имају руднике на Венчацу.

Или фирма Бекамент није радила по пројекту, или је пројекат господина Титомира веома лош и штетан по екологију и по планину Венчац.

Напомињемо, да ће одговорност за дешавања на планини Венчац морати да се утврди по хитном поступку и да се оваквом кабадахијском односу према једној планини, али и читавом Аранђеловцу мора стати на пут.

Надлежне институције мораће да испитају колика је начињена штета и да се утврде главни и одговорни кривци.

С. Перић

 

loading...