ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА – Да газда БРКА буде још богатији!

Поштовани Аранђеловчани,

позивамо Вас да учествујете у хуманитарној акцији ДА ГАЗДА БРКА БУДЕ ЈОШ БОГАТИЈИ, која као основни циљ има да ми своје МАЛО дамо оном ко има МНОГО, како би се он још више обогатио.

Наше мало нама не значи ништа, али ГАЗДА БРКИ који има много, наше мало значи много више него нама. Ми наше мало не ценимо, али зато ГАЗДА БРКА цени. Он би се што се каже у нашем народу “јебао за динар, продао мајку рођену, дете из колевке, гроб очев” и зато овакав човек треба да има све.

Он зна да цени сваки динар. За динар је спреман да вара, краде, утаји, забије нож у леђа (пријатељима поготово) , орално задовољава политичаре на власти, ма шта год му тражите, он је на то спреман.

За њега су паре светиња и зато ГАЗДА БРКА треба да их има још више.

Он нема школе и факултете, није читао књиге нити ишао у позориште, али зато зна да прави паре. Коме треба да зна читаву азбуку кад има милионе. Он зато зна  бројеве да сабира колико има.

Газда Брка је најбољи политичар у граду. У јавности се не бави политиком, али све ради за политичаре. Плаћа да гласају за оне који су на власти, организује им аутобусе радника, уништава опозицију.

Зато ГАЗДА БРКА као осведочени политичар из илегале, треба да преузме и читав град, да му се препусти зграда општине Аранђеловац да у њој има канцлерију.

Да ГАЗДА БРКА буде  богатији треба му дати и читав буџет општине Аранђеловац. Шта ће нама школе, домови здравља, путеви, спортисти…

Битно је да је ГАЗДА БРКА срећан и да је изјебо још неког за паре. Макар то био и читав Аранђеловац.

Зато позивамо све грађане Аранђеловца да СВЕ СВОЈЕ дају ГАЗДА БРКИ, да му добро буде и да дуго поживи на земљи у свакој срећи и радости.

Иницијатива грађана

“Да ГАЗДА БРКА буде још богатији”

 

 

 

loading...