РЕЧ ЧИТАЛАЦА – Немо` де`бете Божу!

Редакцији портала Ар Инфо обратио се наш читалац из Аранђеловца који нам је послао писмо које у целости објављујемо.

Немо` де`бете Божу

Јер ви мисите да сте млого паметни, да ми не знамо ко је газда Брка? Треба да ви је срамота што тако пишете за наког чоека.

Сад сте ви баџе што `ебете Божу.

Он је бре за вас свет измисио.  Божа има бркове, њега волу жене зато што им даје паре. А ви сте беда, па ви је криво што немате паре ко Божа да и вас волу жене. Он је  бре имо жене каке ви нисте на слики видели. Кад ће неко од вас да биде са Зорком касирком и певаљком из кафанице у Буковику. Дави ја кажем саде, никад.

Ви сте задњи олош.

Божа има бркове и њега волу жене зато што им даје паре. Он им све купи. И да једеду и гаће и све. И куће им прави.

А ви ни те ваше не мож` да прераните. Па пишете по том свашта.

Божа има Бркове и он је најпаметнији у граду. Он седне с`тебе пије пиће, а чим одеш он те изјебе. А вама је криво што сте глупи и нисте ко Божа. Нумете дизјебете чоека ко он. Он то ради ко нико. Нема код њег циле миле. он би изјебо сваког. Е мајмуни једни, па он је изјебо све који су у фирми са њим од кад је правио, а не неке тупсоне ко ви.

Божа има бркове и он је најпаметнији. Божа и меси лебац. Да њег нема не би имали шта дедете. Куд Божа крочи  треба да љубите земљу.

Божа вози најбоља кола. А ви немате паре за тротинет.

Божа има бркове и он је најпаметнији. Не воле он сад ту да по граду има неки ко има паре ко он још. Ома га Божа изјебе. Он само то гледа, ко има паре и тако то и гледа како да сјебе. Нема са њим шале.

Божа има бркове и он је најпаметнији. Он се облачи најбоље. Беле чарапе ребрасте и ципеле кабриолет ускакуше. Оне без пертли. То ви нисте ни видели. То је зато што Божа има паре и прати моду. Није он сељак ко неки ту по граду.

Сви сте ви љубоморни. Божа има иљаду пари бели чарапа. Носи иг дан само, и посе баци. А ви сиротиња перите.

Божа има бркове и он је најпаметнији. Све ће да ви купи. Пола главне улице је његово. А ви сиротињо пукни од муке.

Треба све женске да ви покупи и ону малу са пијац, и ону поштарку, и млакарицу и све. И треба да узе још пет мерцедеса и џипова. Ви не мож да узете ни пресвлаке од јамболије ко он, а црно ти ауто. Сељаци глупи.

Он што је појо само у животу ви нећете никад. И димљени црева, печења, роштиља, пудинга, а ви сте ми неке мустре сад. Слепци једни.

Живео нама наш газда Брка, а ви пукните од муке, сељаци. Има да направи и луна парк да се купамо сви, а ви цркните по врућини, јер за вас улаз нема.

Њега сви знаду, а за вас не зна ни по кући нико.

Божа има бркове и он је најпаметнији.

М. Перић

 

Писмо читалаца није став редакције Ар Инфо

 

 

loading...