РТВ ШУМАДИЈА је симбол СНС криминала и гушења слободе говора!

Од радија који је био познат широм Србије и телевизије која је била сервис грађана РТВ Шумадија је постала симбол СНС криминала и гушења слободе говора.

За време владавине нелегитимног председника општине Бојана Радовића приватизована је РТВ Шумадија коју је преко посредника купио председник општинског одбора СНС-а Милосав Милојевић, народни посланик и рођак Бојана Радовића нелегитимног председника општине.

Као власник телевизије постављен је Влада Аврамовић бивши зет Милосава Милојевића, на којег се иначе воде и друге фирме које су биле у власништву Милојевића, који је једном приликом јавно рекао да их је превео на њега “због сукоба интереса”, што у преводу значи да није могао да пребацује више општински новац на фирме које се воде на њега.

РТВ Шумадија до сада је добила преко 300 000 евра из буџета Општине Аранађеловац, а уместо градског сервиса телевизија је претворена у СНС сервис који служи за пропаганду и блаћење опозиције.

Новац осим редовних конкурса пребацује се и преко измишљених конкурса, као што се догодило пре пар дана да ЈКП Букуља снима “филм о предузећу” преко РТВ Шумадија.

Рачун ове телевизије је константно под блокадом, а рачун је једино одблокиран када лежу трансфери из буџета општине Аранђеловац.

РТВ Шумадија је постала легло криминала и бахатости Бојана Радовића и Милосава Милојевића преко које се пљачка буџет општине Аранђеловац.

Главно питање је зашто јавни тужилац ћути и чему се нада по паду власти?

Овај криминал и прање новца неће бити заборављени, а Бојан Радовић и Милосав Милојевић ће пре или касније одговарати за криминал којим се баве.

Ар Инфо

loading...