Двери Аранђеловац: Бојане Радовићу, не буди политичка кукавица!

Свакога дана власт у Аранђеловцу пада на све ниже гране, а афере се нижу једна за другом. Аранђеловачки следбеници Александра Вучића, а на првом месту председник општине Бојан Радовић, покушавају да те афере прикрију најприземнијим и највулгарнијим нападима на опозицију.

Након откривања крајње сумњивог трошења буџета општине Аранђеловац од куповина камера за видео надзор, преко реконструкције Главне улице и препродаје хотела „Старо здање“ до јучаршње афере са снимањем филма о ЈКП „Букуља“ у продукцији РТВ „Шумадија“ без икаквог тендера, грађани Аранђеловца све више увиђају о каквој бахатој и корумпираној власти се ради, ма колико се она трудила да то прикрија.

А покушај прикривања се своди на најбруталније вређање опозиције. Након позива на силовање два ухапшена опозициона омладинца, власт је данас отишла и корак даље.

Наиме, у Аранђеловцу су се појавили леци на којима се налазе фотографија опозиционих лидера Савеза за Србију Бошка Обрадовића, Драгана Ђиласа и Вука Јеремића, а поред њихових фотографија се налази фотографија обешеног човека из Другог светског рата и натпис „стоп фашизму“.  

Због тог летка, али и због позива на силовање поднете су две кривичне пријаве, а ми се надамо да ће полиција и тужилаштво бити ефикасни и открити ко стоји иза тих натписа, али и иза недавно поломљених прозора на Дому омладине.


Двери поручују свима да по доласку на власт нико неће бити обешен, али да ће две највеће политичке кукавице Александар Вучић и његов аранђеловачки следбеник Бојан Радовић бити кривично процесуирани за сав криминал и корупцију коју су чинили и то по слову закона.

ОО Двери Аранђеловац

loading...