ЦИНКАРОШ – Због Бојана Радовића грађани изгубили визе за Америку!

Као што је јавности познато велики број Аранђеловчана изгубио је визе за боравак у САД, а кроз град су се пронеле разне приче зашто је до тога дошло.

Истина је да је томе кумовао председник општине Бојан Радовић и његова странка СНС. Наиме Бојан Радовић се жалио пред високим функционером СНС-а да га често прозивају зато што све више Аранђеловчана одлази на рад у Америку и да ускоро у Аранђеловцу неће бити радне  снаге, ако се настави овакав темпо одлазака из града.

На то је  добио одговор  високог функционера СНС-а да ће му помоћи дареши тај проблем. Наравно, нису му помогли тако што су отворили радна места. већ тако што је Амбасади САД послат допис да укине визе за боравак грађанима Аранђеловца јер их они искоришћавају како би “радили на црно” у САД.

После овог дописа дошло је до контроле свих издатих виза грађанима Аранђеловца, а  затим и до укидања виза.

Када је видео шта је урадио Бојан Радовић је брже боље гледао да нађе кривца, па је лудило ишло чак толико далеко да је за тако нешто окривио и опозицију.

Грађани Аранђеловца ем што не могу да  нађу посао у сопственом граду ем су им сада и укинуте  визе захваљујући Бојану Радовићу.

Старо здање

loading...