ГРЕБ ГРЕБ У АРАНЂЕЛОВЦУ – Основац освојио премију!

Чувену “греб греб” лутрију која постоји већ деценијама у Србији, јуче је у Аранђеловцу купио основац Марко Ж. који је веровали или не извукао премију од 10 милиона динара.

Марко који је ученик петог разреда једне основне школе у Аранђеловцу купио је срећку на киоску, а затим је застао са дргарима са којима се враћао из школе и имао је шта да види.

Његова “греб греб” срећка била је добитна.

Најпре нисам могао да верујем шта сам видео, а онда смо сви скакали и радовали се. Отрчали смо одмах мојој кући и показао сам родитељима шта сам извукао.

Међутим они се и нису баш много обрадовали, већ сам добио шамарчину од оца, који ми је рекао да сам “ништак и коцкар и да треба да ме буде срамота”…

Отац ме грдио и рекао да уместо да идем у школу и учим, ја гребем гребу и џабалебарим и да од мене не може да буде ништа паметно.

Одлучио сам после тога да им не дам ни динар. Не знам шта ћу тачно са парама, можда ћу да се одселим од њих и оженим се са Силвијом стриптизетом, знате она ради у стриптиз бару где излазим… рекао је тужним гласом Марко Ж. основац из Аранђеловца.

Ово је један несвакидашњи пример како новац са лутрије ипак не доноси сваком срећу.

Ар Инфо

loading...