СНП НАШИ – Бојан Радовић је гори од окупационог намесника Хуга!

СНП “Наши” обраћа се јавности поводом годишњице од одржавања локалних избора у Аранђеловцу.

Пре годину дана упозоравали смо грађане Аранђеловца шта ће се догодити уколико на локланим изборима поново победи Бојан Радовић и СНС, и на нашу несрећу наша предвиђања су се обистинила.

Бојан Радовић остаће упамћен у граду као човек који је уништио сваки траг да је Аранђеловац бањско место и систематски бању претворио у паланку.

Аранђеловац је постао селендра из које свако коме се укаже макар и промил могућности одлази и бежи што даље.

А шта је конкретан разлог томе?

Разлози су бројни, а ево само неких од њих.

Градом влада најгори олош сакупљен са коца и конопца и све им је дозвољено јер су чланови СНС-а.

Нормални млади људи, који имају факултет, стручни су, желе да раде, не могу наћи посао јер нису чланови СНС-а.

Велике локалне компаније су испостава СНС-а, које такође уцењују своје раднике да гласају за СНС, ако желе да задрже радно место. По томе је најпознатија фирма БЕКАМЕНТ која је у сваком смислу привредни огранак СНС-а и који су се директно мешали у локалне изборе и притискали своје раднике за кога да гласају.

Бојан Радовић и Милосав Милојевић су оштетили буџет Аранђеловца за милионе евра, а бројне реконструкције и радови на објектима у граду су параван за прање новца.

Новац се пере преко РТВ Шумадија, куповине сигурносних камера, радова на главној улици и уградњи гранита, поплочавање парка, куповину расвете…

Град је прљав, распада се, уништен, пун паса луталица…

Улице су пуне рупа…

Градски парк је уништен.

Буковичка Бања се нигде више не помиње нити ико ишта ради како би се вратила на туристичку мапу.

Није доведена ни једна једина инвестиција са стране, нити је отворено једно једино радно место.

Оваквих разлога има на стотине зашто млади беже из нашег града, а главни кривац томе је нелегитимни председник општине Бојан Радовић који је покрао изборе, који је по свим параметрима гори и од окупацоног намесника из Другог светског рата Хуга.

И Хуго је водио више рачуна о грађанима Аранђеловца од Бојана Радовића. Руку на срце, још никог није стрељао у одмазди, али ако му и то нареде из врха партије, није искључено да неће урадити.

Бојане Радовићу ослободи Аранђеловац и поднеси оставку. Буди макар мало бољи од Хуга. Не чекај народну власт да одеш са власти.

Информативна служба

СНП “Наши”

loading...